ijsverenigingkloosterveen

14 Maart 2020

Het bestuur van ijsvereniging Kloosterveen besloten om per direct de kantine te sluiten, dit om het Coronavirus in te dammen en om geen enkel risico te willen lopen.

Dit besluit is uiteraard weloverwogen genomen n.a.v. de adviezen vanuit de overheid, het RIVM en de gemeente Assen.

Dit betekent dat er in de maand Maart alle activiteiten komen te vervallen. Bingo is verplaats van 2 april naar 7 Mei.

Op deze website zullen wij iedereen z.s.m. berichtten over het verdere verloop, uiteraard conformeren wij ons aan de landelijke protocollen.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag25
mod_vvisit_counterGisteren103
mod_vvisit_counterDeze week718