ijsverenigingkloosterveen

Schaats lessen Kardinge
woensdag, 25 november 2020 09:21

Beste schaatsers,

Normaal gesproken zie ik jullie elk jaar met veel enthousiasme op de schaatsmomenten voor natuurijsverenigingen schaatsen. Vanwege Corona is dit nu helaas niet mogelijk. Ben je tussen de 5 en 12 jaar? Dan hoop ik jullie blij te kunnen maken met een aanbod om te komen meetrainen op het KNSB-blok op woensdag!

Dit kan vanaf woensdag 25 november, maar een week later starten kan natuurlijk ook.

De trainingen vinden plaats op de ijshockeybaan en duren van 16.30 tot 17.15.

De vijf proeflessen kosten €30 en kunnen op de baan bij mij betaald worden.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, dan hoor ik graag van je via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Mochten er zoveel aanmeldingen komen dat ik niet iedereen tegelijk kan plaatsen, dan komen de kinderen die zich als eerste hebben aangemeld als eerste aan de beurt. De kinderen op de wachtlijst worden daarna zo snel mogelijk uitgenodigd om ook mee te komen schaatsen.

Heb je nog vragen, laat het dan ook vooral weten. Hopelijk tot snel op het ijs!

Met vriendelijke groet,

Paulien Groeneveld

KNSB Coördinator woensdagmiddag

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter