ijsverenigingkloosterveen

10 September 2020
donderdag, 10 september 2020 14:56

Geachte Leden,

Op het moment is het nog onverantwoordelijk grote groepen mensen samen te laten komen in onze kantine.

Het bestuur heeft besloten tot uitstellen van seizoenstart van klaverjassen, darten en bingo.

We houden de ontwikkeling van de coronavirus nauwlettend in de gaten en als de mogelijkheden het toelaten zullen we het kaarten, bingo en darten weer opstarten.

Dit besluit is uiteraard weloverwogen genomen n.a.v de adviezen vanuit de overheid, het RIVM en de gemeente Assen.

Het Bestuur

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag47
mod_vvisit_counterGisteren232